Oddaja sob tujcem Nov 1, 2018
Anja Mozina
Joined: Mar 4, 2016
Maribor
V zadnjem času so številni namodajalci prejeli zanimiv klic. Iščejo se namreč stanovanja in sobe, v katere bi se lahko naselili tujci (priseljenci, begunci, prosilci za azil...). Ponujena cena za takšne sobe in stanovanja je precej visoka. Bi bili sami pripravljeni za takšno oddajo? Kako bo to vplivalo na prihodnost nepremičninskega trga? In na posel nepremičninskih agentov?
Alenka Tomšič Nov 4, 2018

Joined: Mar 4, 2016
Reply Posts: 1
Reply Likes: 0
Maribor
Nam se je zgodilo isto. Dali smo oglas za oddajo stanovanja in so nas klicali da iščej sobe za tujce. Ampak samo za moške. To nam je bilo malo čudno, zato se za to nismo odločli. Vprašanje kakšno stanovanje pustijo za sabo.
Rozalja Matijevic Nov 20, 2018

Joined: Mar 4, 2016
Reply Posts: 0
Reply Likes: 0
Maribor
Tudi nas so klicali. Mi sicer oddajamo vikend in imamo oglas na veliko straneh, ampak se nam je prvič zgodilo da so nas klicali zaradi takih razlogov. Ampak mi smo jim povedali, da je vikend namenjen oddaji na kratek čas, za dopuste, ne da bi kdo živel tam.
Katja Kepic Nov 21, 2018

Joined: Mar 4, 2016
Reply Posts: 0
Reply Likes: 0
Maribor
Pozdrav, Zelo zanimiva tema. Nam se kaj takega še ni zgodilo, pa že kar nekaj časa oddajamo stanovanja. Mogoče kličejo samo na določenih lokacijah? Mi smo v Prekmurju pa jim mogoče ni tako zanimivo?

Privacy Policy

Your privacy is very important to us. Accordingly, we have developed this Policy in order for you to understand how we collect, use, communicate and disclose and make use of personal information. The following outlines our privacy policy.

  • Before or at the time of collecting personal information, we will identify the purposes for which information is being collected.
  • We will collect and use of personal information solely with the objective of fulfilling those purposes specified by us and for other compatible purposes, unless we obtain the consent of the individual concerned or as required by law.
  • We will only retain personal information as long as necessary for the fulfillment of those purposes.
  • We will collect personal information by lawful and fair means and, where appropriate, with the knowledge or consent of the individual concerned.
  • Personal data should be relevant to the purposes for which it is to be used, and, to the extent necessary for those purposes, should be accurate, complete, and up-to-date.
  • We will protect personal information by reasonable security safeguards against loss or theft, as well as unauthorized access, disclosure, copying, use or modification.
  • We will make readily available to customers information about our policies and practices relating to the management of personal information.
  • We are committed to conducting our business in accordance with these principles in order to ensure that the confidentiality of personal information is protected and maintained.