Se splača kupiti hišo v slabem stanju? Nov 6, 2018
Tina Vesel
Joined: Nov 6, 2018
Mene pa zanima če je že kdo kupil staro hišo, ki jo je potem obnovil in prodal naprej? Ponudila se nam je priložnost za ugoden nakup hiše, ki je v zelo slabem stanju, ampak dokaj blizu mesta in na lepi lokaciji. Razmišljamo, da bi jo v letu ali dveh obnovili in prodali naprej, ampak nismo prepričani, če bi se to splačalo, ker nimamo izkušenj z obnovami. Se je tukaj že kdo lotil česa takega?
Rozalja Matijevic Nov 20, 2018

Joined: Nov 6, 2018
Reply Posts: 0
Reply Likes: 0
Mi smo pred tremi leti kupili vikend, ki smo ga obnovili in ga oddajamo. Pa se je super izšlo. Sicer je bila obnova grozna in je trajala dlje kot smo pričakovali, ampak se je splačalo. Vikend oddajamo večino leta, samo trikrat letno gremo sami tja.
Andrej Ivanušič Nov 21, 2018

Joined: Nov 6, 2018
Reply Posts: 0
Reply Likes: 0
Pomoje so cene trenutno previsoke. Bolj bi se vam splačalo, če bi hišo kupili ko so bile cene nepremičnin še nižje. Sedaj pa je pravi čas za prodajo in ne za kupovanje.

Privacy Policy

Your privacy is very important to us. Accordingly, we have developed this Policy in order for you to understand how we collect, use, communicate and disclose and make use of personal information. The following outlines our privacy policy.

  • Before or at the time of collecting personal information, we will identify the purposes for which information is being collected.
  • We will collect and use of personal information solely with the objective of fulfilling those purposes specified by us and for other compatible purposes, unless we obtain the consent of the individual concerned or as required by law.
  • We will only retain personal information as long as necessary for the fulfillment of those purposes.
  • We will collect personal information by lawful and fair means and, where appropriate, with the knowledge or consent of the individual concerned.
  • Personal data should be relevant to the purposes for which it is to be used, and, to the extent necessary for those purposes, should be accurate, complete, and up-to-date.
  • We will protect personal information by reasonable security safeguards against loss or theft, as well as unauthorized access, disclosure, copying, use or modification.
  • We will make readily available to customers information about our policies and practices relating to the management of personal information.
  • We are committed to conducting our business in accordance with these principles in order to ensure that the confidentiality of personal information is protected and maintained.